DE PRAKTIJK

Ergotherapie Reuver is een vrijgevestigde praktijk die zich richt op volwassenen en ouderen die in hun

dagelijks leven beperkt worden in het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten.

 

MAATWERK

Wij stellen uw wens en vraag centraal, uw eigen regie staat voorop. We gaan uit van uw eigen mogelijkheden en kracht om dagelijks handelingen te blijven uitvoeren.

Dit doen wij door snelle en efficiƫnte ondersteuning te bieden. Wij werken praktisch en doelgericht in uw eigen omgeving, daar waar het handelen plaatsvindt.

We zijn er voor u, maar ook voor uw partner en mantelzorger en zijn betrokken, flexibel, klantvriendelijk en steven naar maatwerk in zelfstandigheid.

SAMENWERKING

Om de beste zorg te kunnen bieden is een goede samenwerking van groot belang. Ergotherapie Reuver werkt met diverse organisaties samen en is aangesloten bij diverse netwerken. Hulpvragen worden opgelost in samenwerking met diverse andere zorgverleners zoals huisartsen, verpleegkundigen of fysiotherapeuten.

Ergotherapie Reuver werkt met een aantal organisaties samen om de kwaliteit van de therapie continu te blijven verbeteren.

KWALITEIT

De praktijk is aangesloten bij Ergotherapie Nederland. Iedere therapeut bij Ergotherapie Reuver is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. De medewerkers vormen een team, met specialismen, waardoor wij kunnen aansluiten bij de veelzijdigheid in hulpvragen van cliƫnten.

Webdesign & Fotografie: SMAAK grafische vormgeving