TEAM

Wij, als team van Ergotherapie Reuver richten ons op volwassenen en ouderen die in hun dagelijks leven beperkt worden in het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten. Wij stellen uw wens en vraag centraal, uw eigen regie staat voorop.

 

We gaan uit van uw eigen mogelijkheden en kracht om dagelijks handelingen te blijven uitvoeren. Dit doen wij door snelle en efficiënte ondersteuning te bieden. Wij werken praktisch en doelgericht in uw eigen omgeving,

daar waar het handelen plaatsvindt.

 

We zijn er voor u, maar ook voor uw partner en mantelzorger en zijn betrokken, flexibel, klantvriendelijk en streven naar maatwerk in zelfstandigheid.

 

Nicole Ebus

 

Praktijkeigenaar en Ergotherapeut

 

“Mijn hart ligt bij de uitvoer van mijn beroep t.b.v. de cliënt in zijn eigen woon- en leefomgeving. Daar waar hij functioneert en zelf bepaalt hoe zijn leven er uit ziet, zijn eigen regie behoudt en kan deelnemen aan de maatschappij”

 

 

 

T: 06 21227764

 

E: info@ergotherapiereuver.nl

 

Lian Vulders

 

Ergotherapeut

 

“Samen met mensen streven naar mogelijkheden om zo zelfstandig mogelijk te blijven functioneren in hun eigen vertrouwde omgeving, ondanks hun ziekte of beperking. Dat geeft mij een voldaan gevoel”

 

 

 

 

T: 06 15491764

 

E: lian@ergotherapiereuver.nl

 

Mieke Velders

 

Ergotherapeut

 

“Naar mijn mening ligt de kracht van het beroep ergotherapie op participatieniveau. En waar kan je dat beter uitoefenen dan in de eerste lijn, bij de mensen thuis. Met mijn kennis en kunde wil ik bijdragen aan de kwaliteit van leven.”

 

 

 

T: 06 57037147

 

E: mieke@ergotherapiereuver.nl

 

Webdesign & Fotografie: SMAAK grafische vormgeving