Ergotherapie Reuver 5 jaar!

3 november 2020 Nicole Ebus
2020 een bijzonder jaar...

1 maart 2020

De praktijk bestaat 5 jaar! Een mijlpaal is bereikt!

16 maart 2020

Opmars Corona, maatregelen RIVM, face to face behandelingen mogen niet meer en dat in ons beroep waarin het zo belangrijk is om mensen te begeleiden op de plek waar ze het nodig hebben, waar ze functioneren, hun leven leiden en hun regie voeren: in de thuissituatie.

Dit is niet meer mogelijk, we moeten een andere koers varen, alle zeilen bijzetten, creatief zijn in ons gedrag om voorwaarts te blijven gaan. De wind en techniek helpen ons hierbij. Telefonische consulten en beeldbellen. Creatief het contact met onze cliënten vasthouden. De touwtjes in handen houden, dat wat we willen uitdragen, moeten we nu zelf nog meer doen. En het lukt.

‘Door de veranderende koers, volle kracht vooruit, is er ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.’

Bijscholing, samenwerking uitbreiden en behandelprotocollen opstellen voor herstelzorg bij Covid-19 cliënten. In deze onzekere periode hebben we doorgepakt en… varen we onze koers vooruit!

Ik ben trots op mijn collega’s Lian en Manon en samen vieren we het 5-jarig bestaan van onze praktijk. Behandelingen blijven mogelijk, waarbij de maatregelen in acht genomen worden. We zijn er voor u en uw omgeving.

Laatste nieuws

Nieuwe vacature!

Nieuwe vacature!

Word jij onze nieuwe collega? Weet jij mensen te raken en wil jij echt het verschil voor ze maken?...

ReAttach

ReAttach

Onze collega Lian heeft het afgelopen jaar de scholing tot ReAttach therapeut succesvol afgerond....